Producten

Mordant Portes & Fenêtres - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Mordant Portes & Fenêtres - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Mordant Portes & Fenêtres - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Mordant Portes & Fenêtres - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Mordant Portes & Fenêtres - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Mordant Portes & Fenêtres - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.
Mordant Portes & Fenêtres - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden

Referenties

Mordant Portes & Fenêtres - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Mordant Portes & Fenêtres - Houten Ramen

Houten Ramen

Mordant Portes & Fenêtres - PVC Deuren

PVC Deuren

Mordant Portes & Fenêtres - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Mordant Portes & Fenêtres - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Mordant Portes & Fenêtres - PVC Raam

PVC Raam

Mordant Portes & Fenêtres - Houten Ramen

Houten Ramen

Toegang

Certifications

Mordant Portes & Fenêtres - cstc_wtcb
Mordant Portes & Fenêtres - Passive house institute
Mordant Portes & Fenêtres - Qualicoat
Mordant Portes & Fenêtres - CSTB
Mordant Portes & Fenêtres - BCCA
Mordant Portes & Fenêtres - FSC