Presentatie

Ramen en deuren nodig? Schrijnwerkerij Darius Bvba staat tot uw dienst en begeleidt U tijdens uw bouw-of renovatieproject, van studie tot installatie.
Ongeacht de producten die U interesseren: deuren, ramen, veranda, … bij Darius Bvba hebben we alles voorhanden om aan al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op of maak nu een afspraak met ons.

Darius Bvba, uw expert schrijnwerker in Aarschot.

Producten

Darius Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Darius Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Darius Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Darius Bvba - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Darius Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.

Referenties

Darius Bvba - Houten ramen

Houten ramen

Darius Bvba - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

Darius Bvba - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Darius Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Darius Bvba - PVC raam

PVC raam

Darius Bvba - Aluminium raam

Aluminium raam

Brochures

Toegang

Certifications

Darius Bvba - cstc_wtcb
Darius Bvba - Passive house institute
Darius Bvba - Qualicoat
Darius Bvba - CSTB
Darius Bvba - BCCA
Darius Bvba - FSC