Presentatie

Darius Bvba Aarschot is een gespecialiseerd timmerwerkbedrijf waar het vakmanschap van vader op zoon wordt doorgegeven. Graag verwelkomen we u ter plekke in onze showroom in de buurt van het Belgische Leuven.
Neem een kijkje in onze showroom om een indruk te krijgen van de verschillende deur- en raammodellen en ander timmerwerk voor buitenshuis. Voor al uw projecten bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Heeft u twijfels over de juiste product- of materiaalkeuze? Ons team staat voor u klaar en om u vakkundig te adviseren en begeleidt uw project van a tot z. Planning, ontwerp en uitvoer van uw werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.
Graag staan we u van maandag t/m zaterdag telefonisch op per mail te woord en verwelkomen we u ins ons Leuvense timmerwerkbedrijf. Het is tevens mogelijk online een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Darius Bvba Aarschot, uw vakkundige timmerman te Leuven!

Producten

Darius Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Darius Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Darius Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Darius Bvba - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Darius Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.

Referenties

Darius Bvba - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Darius Bvba - PVC Raam

PVC Raam

Darius Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

Darius Bvba - cstc_wtcb
Darius Bvba - Passive house institute
Darius Bvba - Qualicoat
Darius Bvba - CSTB
Darius Bvba - BCCA
Darius Bvba - FSC