Presentatie

Uw timmerwerkzaamheden in vakkundige handen? Dan bent u bij Veva Construct aan het juiste adres. Al bijna veertig jaar kunt u voor al uw nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden terecht bij ons familiebedrijf. Het ontwerp van op maat gemaakte producten is voor onze timmerexperts dagelijkse kost. Met ons maatwerk dragen we bij aan duurzame oplossingen die perfect passen in uw leefomgeving.
Onze adviseurs staan voor u klaar en begeleiden u stap voor stap, van fabricage tot installatie. Graag voorzien we u van professioneel advies bij de keuze van het juiste materiaal en model. We hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Bij vragen over uw aankoop kunt u terecht bij onze klantenservice.

Neem dus gerust contact op met ons team. We zijn van maandag t/m zaterdag zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak te maken om uw geplande werkzaamheden nader te bespreken.
Veva Construct, uw timmerexpert te Izegem.

Producten

Veva Construct Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Veva Construct Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Veva Construct Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Veva Construct Bvba - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
Veva Construct Bvba - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
Veva Construct Bvba - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

Veva Construct Bvba - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Veva Construct Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Veva Construct Bvba - PVC Raam

PVC Raam

Veva Construct Bvba - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Veva Construct Bvba - Houten Ramen

Houten Ramen

Veva Construct Bvba - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Toegang

Certifications

Veva Construct Bvba - cstc_wtcb
Veva Construct Bvba - Passive house institute
Veva Construct Bvba - Qualicoat
Veva Construct Bvba - CSTB
Veva Construct Bvba - BCCA
Veva Construct Bvba - FSC