Producten

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - PVC Deuren

PVC Deuren

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - PVC Raam

PVC Raam

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Aluminium Raam

Aluminium Raam

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Toegang

Certifications

SCID Portes & Fenêtres - Wavre - cstc_wtcb
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Passive house institute
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - Qualicoat
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - CSTB
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - BCCA
SCID Portes & Fenêtres - Wavre - FSC