Producten

Louro Sarl - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Louro Sarl - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Louro Sarl - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Louro Sarl - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Louro Sarl - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Louro Sarl - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.

Referenties

Louro Sarl - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Louro Sarl - PVC Deuren

PVC Deuren

Louro Sarl - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Louro Sarl - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Louro Sarl - PVC Raam

PVC Raam

Louro Sarl - Houten Ramen

Houten Ramen

Toegang

Certifications

Louro Sarl - cstc_wtcb
Louro Sarl - Passive house institute
Louro Sarl - Qualicoat
Louro Sarl - CSTB
Louro Sarl - BCCA
Louro Sarl - FSC