Producten

FC Fenêtres - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
FC Fenêtres - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
FC Fenêtres - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
FC Fenêtres - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
FC Fenêtres - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

FC Fenêtres - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

FC Fenêtres - Aluminium Raam

Aluminium Raam

FC Fenêtres - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

FC Fenêtres - PVC Raam

PVC Raam

FC Fenêtres - Houten Ramen

Houten Ramen

FC Fenêtres - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

FC Fenêtres - cstc_wtcb
FC Fenêtres - Passive house institute
FC Fenêtres - Qualicoat
FC Fenêtres - CSTB
FC Fenêtres - BCCA
FC Fenêtres - FSC