Presentatie

Ramen en deuren nodig? Schrijnwerkerij DJT Bvba staat tot uw dienst en begeleidt U tijdens uw bouw-of renovatieproject, van studie tot installatie.
Ongeacht de producten die U interesseren: deuren, ramen, veranda, … bij DJT Bvba hebben we alles voorhanden om aan al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op of maak nu een afspraak met ons.

DJT Bvba, uw expert schrijnwerker in Oostende.

Producten

DJT Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
DJT Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
DJT Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
DJT Bvba - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
DJT Bvba - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.
DJT Bvba - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

DJT Bvba - Houten ramen

Houten ramen

DJT Bvba - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

DJT Bvba - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

DJT Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

DJT Bvba - PVC raam

PVC raam

DJT Bvba - Aluminium raam

Aluminium raam

Brochures

Toegang