Presentatie

DJT Bvba is een familiebedrijf waar het vakmanschap en de passie voor timmerwerk van vader op zoon wordt doorgegeven. Al meer dan dertig jaar zetten we ons in voor de realisatie van al uw projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden, ons team staat altijd voor u klaar.
Kom en ontdek onze timmerwerkplaats in Oostende (8400). U kunt er kennis maken met onze deskundige timmermannen en voorbeelden van gerealiseerde projecten bekijken. Wij bieden u een ruime keuze aan houten ramen en deuren en diverse timmerwerkzaamheden voor binnens- en buitenshuis.
We staan voor u klaar voor zowel kleine als grote werkzaamheden en doen ons best om tegemoet te komen aan al uw wensen. Aarzel dus niet om online een afspraak te maken met een van onze adviseurs die u van maandag t/m zaterdag in onze werkplaats verwelkomt. Natuurlijk kunt u kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
DJT Bvba, uw timmerexpert te Oostende.

Producten

DJT Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
DJT Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
DJT Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
DJT Bvba - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
DJT Bvba - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.
DJT Bvba - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

DJT Bvba - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

DJT Bvba - Aluminium Raam

Aluminium Raam

DJT Bvba - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

DJT Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

DJT Bvba - PVC Raam

PVC Raam

DJT Bvba - Houten Ramen

Houten Ramen

Toegang