Presentatie

Ramen en deuren nodig? Schrijnwerkerij Maes Bvab staat tot uw dienst en begeleidt U tijdens uw bouw-of renovatieproject, van studie tot installatie.
Ongeacht de producten die U interesseren: deuren, ramen, veranda, … bij Maes Bvba hebben we alles voorhanden om aan al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op of maak nu een afspraak met ons.

Maes Bvba, uw expert schrijnwerker in Geel.

Producten

Maes Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Maes Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Maes Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Maes Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Maes Bvba - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden

Referenties

Maes Bvba - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Maes Bvba - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

Maes Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Maes Bvba - Aluminium raam

Aluminium raam

Maes Bvba - Houten ramen

Houten ramen

Maes Bvba - PVC raam

PVC raam

Brochures

Toegang

Certifications

Maes Bvba - cstc_wtcb
Maes Bvba - Passive house institute
Maes Bvba - Qualicoat
Maes Bvba - CSTB
Maes Bvba - BCCA
Maes Bvba - FSC