Presentatie

Timmerbedrijf Maes Bvba in Geel is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Ons team van vakkundige timmerlieden staat elke dag voor u klaar en helpt u bij de keuze van het product dat het beste bij u past.
Zijn uw ramen toe aan vervanging of plant u een verbouwing? Of bent u op zoek naar op maat gemaakt houtwerk voor uw huis? We begeleiden u graag bij de juiste materiaalkeuze en de uitvoering van uw renovatiewerkzaamheden. Onze experts denken met u mee en bieden u oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeftes.
Voor specifieke vragen of om de geplande werkzaamheden te bespreken kunt u van maandag t/m zaterdag contact met ons opnemen. Ons team is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak te maken met een van onze timmermannen.
Maes Geel, uw vakkundige timmerman.

Producten

Maes Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Maes Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Maes Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Maes Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Maes Bvba - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden

Referenties

Maes Bvba - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Maes Bvba - Houten Ramen

Houten Ramen

Maes Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Maes Bvba - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Maes Bvba - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Maes Bvba - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Maes Bvba - PVC Raam

PVC Raam

Maes Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

Maes Bvba - cstc_wtcb
Maes Bvba - Passive house institute
Maes Bvba - Qualicoat
Maes Bvba - CSTB
Maes Bvba - BCCA
Maes Bvba - FSC