Presentatie

Uw verbouwing in vakkundige handen? Bij de timmermannen van Mallixx kunt u terecht voor oplossingen op maat.
Kom langs in onze showroom te Zulte om een indruk te krijgen van ons aanbod aan producten en diensten. Of het nu gaat om hekwerk, binnen- of buitenschrijnwerk, u vindt vast en zeker het model dat bij u past. We begeleiden u van a tot z bij de planning en uitvoering van uw werkzaamheden. Ons team staat voor u klaar en voorziet u graag van advies.
We hebben klanttevredenheid hoog in ons vaandel staan. Onze klantenservice is van maandag t/m zaterdag bereikbaar en helpt u graag verder. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.
Bauwens Renovatie Zulte, uw timmerexpert.

Producten

Mallixx by Bauwens Renovatie - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Mallixx by Bauwens Renovatie - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Mallixx by Bauwens Renovatie - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Mallixx by Bauwens Renovatie - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
Mallixx by Bauwens Renovatie - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
Mallixx by Bauwens Renovatie - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

Mallixx by Bauwens Renovatie - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Mallixx by Bauwens Renovatie - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Mallixx by Bauwens Renovatie - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Mallixx by Bauwens Renovatie - PVC Deuren

PVC Deuren

Mallixx by Bauwens Renovatie - PVC Raam

PVC Raam

Mallixx by Bauwens Renovatie - Houten Ramen

Houten Ramen

Toegang

Certifications

Mallixx by Bauwens Renovatie - cstc_wtcb
Mallixx by Bauwens Renovatie - Passive house institute
Mallixx by Bauwens Renovatie - Qualicoat
Mallixx by Bauwens Renovatie - CSTB
Mallixx by Bauwens Renovatie - BCCA
Mallixx by Bauwens Renovatie - FSC