Presentatie

Timmerwerkbedrijf Hans Buyck is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in algemeen en op maat gemaakt timmerwerk. Wij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan en zetten ons in voor de realisatie van al uw projecten.
Plant u bouw- of renovatiewerkzaamheden? Onze timmermannen staan voor u klaar met vakkundig advies en op maat gemaakte oplossingen. Van materiaal- en modelkeuze tot installatie... bij ons bent u in goede handen.
In onze showroom in Kortrijk kunt u een selectie bekijken van eerder gerealiseerd timmerwerk. Ontdek onze ruime keuze aan voorbeelden van timmeroplossingen en maak kennis met ons team van vakkundige adviseurs. Aarzel niet om direct online een afspraak te maken of neem contact op per e-mail of per telefoon. We zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Hans Buyck, uw vakkundige timmerman te Kortrijk.

Producten

Hans BUYCK Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Hans BUYCK Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Hans BUYCK Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Hans BUYCK Bvba - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
Hans BUYCK Bvba - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Hans BUYCK Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Hans BUYCK Bvba - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
Hans BUYCK Bvba - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

Hans BUYCK Bvba - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Hans BUYCK Bvba - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Hans BUYCK Bvba - Houten Ramen

Houten Ramen

Hans BUYCK Bvba - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Hans BUYCK Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Hans BUYCK Bvba - PVC Raam

PVC Raam

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - Hout

Hout

Hans BUYCK Bvba - Hout

Hout

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Hans BUYCK Bvba - PVC

PVC

Toegang

Certifications

Hans BUYCK Bvba - cstc_wtcb
Hans BUYCK Bvba - Passive house institute
Hans BUYCK Bvba - Qualicoat
Hans BUYCK Bvba - CSTB
Hans BUYCK Bvba - BCCA
Hans BUYCK Bvba - FSC