Producten

EDS Fermetures - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
EDS Fermetures - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
EDS Fermetures - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
EDS Fermetures - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
EDS Fermetures - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.

Referenties

EDS Fermetures - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

EDS Fermetures - Aluminium Raam

Aluminium Raam

EDS Fermetures - PVC Raam

PVC Raam

EDS Fermetures - Houten Ramen

Houten Ramen

EDS Fermetures - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

EDS Fermetures - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

EDS Fermetures - cstc_wtcb
EDS Fermetures - Passive house institute
EDS Fermetures - Qualicoat
EDS Fermetures - CSTB
EDS Fermetures - BCCA
EDS Fermetures - FSC