Producten

Xylotech - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Xylotech - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Xylotech - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Xylotech - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Xylotech - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.

Referenties

Xylotech - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Xylotech - PVC Deuren

PVC Deuren

Xylotech - PVC Raam

PVC Raam

Xylotech - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Xylotech - Houten Ramen

Houten Ramen

Xylotech - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Toegang

Certifications

Xylotech - cstc_wtcb
Xylotech - Passive house institute
Xylotech - Qualicoat
Xylotech - CSTB
Xylotech - BCCA
Xylotech - FSC