Producten

KP Ouvertures - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
KP Ouvertures - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
KP Ouvertures - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
KP Ouvertures - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
KP Ouvertures - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.

Referenties

KP Ouvertures - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

KP Ouvertures - Houten Ramen

Houten Ramen

KP Ouvertures - PVC Deuren

PVC Deuren

KP Ouvertures - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

KP Ouvertures - Aluminium Raam

Aluminium Raam

KP Ouvertures - PVC Raam

PVC Raam

Toegang

Certifications

KP Ouvertures - cstc_wtcb
KP Ouvertures - Passive house institute
KP Ouvertures - Qualicoat
KP Ouvertures - CSTB
KP Ouvertures - BCCA
KP Ouvertures - FSC