Presentatie

M-DP Bvba Bornem is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricatie van raam- en deurwerk. U kunt bij ons terecht voor al uw bouwprojecten of renovatiewerkzaamheden. Ons team van vakkundige timmermannen denkt met u mee en staat garant voor kwaliteit en een professionele uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u vakkundig begeleiden bij de realisatie van de meest uiteenlopende werkzaamheden.
Al onze timmermannen hebben hart voor het vak en voorzien u graag van professioneel advies. We denken met u mee en helpen u bij de keuze van de materialen en producten die het beste bij u passen. Ook na afronding van de werkzaamheden staat onze klantenservice voor u klaar.
Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. U kunt ook online een afspraak maken met een van onze servicemedewerkers.
M-DP Bornem, uw vakkundige timmerman te Bornem.

Producten

M-DP Bvba Bornem - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
M-DP Bvba Bornem - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
M-DP Bvba Bornem - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.

Referenties

M-DP Bvba Bornem - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

M-DP Bvba Bornem - Aluminium Raam

Aluminium Raam

M-DP Bvba Bornem - PVC Raam

PVC Raam

M-DP Bvba Bornem - Houten Ramen

Houten Ramen

M-DP Bvba Bornem - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

M-DP Bvba Bornem - PVC Deuren

PVC Deuren

M-DP Bvba Bornem - PVC

PVC

M-DP Bvba Bornem - Aluminium

Aluminium

M-DP Bvba Bornem - Hout

Hout

M-DP Bvba Bornem - PVC

PVC

M-DP Bvba Bornem - PVC

PVC

M-DP Bvba Bornem - PVC

PVC

M-DP Bvba Bornem - Hout

Hout

M-DP Bvba Bornem - Hout

Hout

M-DP Bvba Bornem - PVC

PVC

Toegang

Certifications

M-DP Bvba Bornem - cstc_wtcb
M-DP Bvba Bornem - Passive house institute
M-DP Bvba Bornem - Qualicoat
M-DP Bvba Bornem - CSTB
M-DP Bvba Bornem - BCCA
M-DP Bvba Bornem - FSC