Producten

Derenne Joël Sprl - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Derenne Joël Sprl - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Derenne Joël Sprl - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Derenne Joël Sprl - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Derenne Joël Sprl - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.

Referenties

Derenne Joël Sprl - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Derenne Joël Sprl - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Derenne Joël Sprl - PVC Raam

PVC Raam

Derenne Joël Sprl - Houten Ramen

Houten Ramen

Derenne Joël Sprl - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Derenne Joël Sprl - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

Derenne Joël Sprl - cstc_wtcb
Derenne Joël Sprl - Passive house institute
Derenne Joël Sprl - Qualicoat
Derenne Joël Sprl - CSTB
Derenne Joël Sprl - BCCA
Derenne Joël Sprl - FSC