Producten

Châssis Delhez - Visé - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Châssis Delhez - Visé - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Châssis Delhez - Visé - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Châssis Delhez - Visé - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Châssis Delhez - Visé - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Châssis Delhez - Visé - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden

Referenties

Châssis Delhez - Visé - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Châssis Delhez - Visé - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Châssis Delhez - Visé - PVC Raam

PVC Raam

Châssis Delhez - Visé - Houten Ramen

Houten Ramen

Châssis Delhez - Visé - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Châssis Delhez - Visé - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

Châssis Delhez - Visé - cstc_wtcb
Châssis Delhez - Visé - Qualicoat
Châssis Delhez - Visé - CSTB
Châssis Delhez - Visé - BCCA
Châssis Delhez - Visé - FSC