Presentatie

Bezoek de showroom van timmerbedrijf Lermytte Bvba in Poperinge en maak kennis met het vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Al onze producten zijn ontworpen met oog op comfort, esthetiek en performance.
Plant u nieuwbouw- of renovatiewerkzaamheden? Bij Lermytte Bvba vindt u vast en zeker het product dat bij u past! Ons team van vakkundige timmermannen staat voor u klaar en begeleidt u bij de keuze van het juiste materiaal tot de uitvoer van uw werkzaamheden. We hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Bij vragen over uw aankoop kunt u terecht bij onze klantenservice.
U kunt online een afspraak maken met een van onze adviseurs; hij/zij verwelkomt u van maandag tot en met zaterdag in onze showroom. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per mail bereikbaar.
Lermytte Poperinge, uw timmerexpert!

Producten

Lermytte Bvba - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Lermytte Bvba - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Lermytte Bvba - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Lermytte Bvba - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
Lermytte Bvba - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Lermytte Bvba - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Lermytte Bvba - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
Lermytte Bvba - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

Lermytte Bvba - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Lermytte Bvba - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Lermytte Bvba - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Lermytte Bvba - PVC Raam

PVC Raam

Lermytte Bvba - Houten Ramen

Houten Ramen

Lermytte Bvba - PVC Deuren

PVC Deuren

Toegang

Certifications

Lermytte Bvba - cstc_wtcb
Lermytte Bvba - Passive house institute
Lermytte Bvba - Qualicoat
Lermytte Bvba - CSTB
Lermytte Bvba - BCCA
Lermytte Bvba - FSC