Presentatie

Raam Unique is gespecialiseerd in de productie van algemeen en op maat gemaakte buitenschrijnwerk. Ons gespecialiseerde team heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan en zet hun jarenlange expertise in bij de realisatie van uw gewenste werkzaamheden.
In onze showroom Raam Unique Genk kunt u onze collectie aan ramen en deuren voor uw project bekijken. U vindt er vast het product dat bij u past. Met ons eigentijds of klassiek uitgevoerd buitenschrijnwerk bieden wij oplossingen aan die geschikt zijn voor elke woning. Daarbij hebben we de ambitie om het comfort in uw huis en leefomgeving te verbeteren. Onze unieke producten zijn getuige van het vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak maken met een van onze vakkundige medewerkers. Graag ontvangen we u ook in onze showroom om uw geplande werkzaamheden nader te bespreken.
Raam Unique, uw vakkundige ramen leverancier in Genk.

Producten

Raam Unique - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Raam Unique - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Raam Unique - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.

Referenties

Raam Unique - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Raam Unique - Houten Ramen

Houten Ramen

Raam Unique - PVC Deuren

PVC Deuren

Raam Unique - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Raam Unique - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Raam Unique - PVC Raam

PVC Raam

Toegang

Certifications

Raam Unique - cstc_wtcb
Raam Unique - Passive house institute
Raam Unique - Qualicoat
Raam Unique - CSTB
Raam Unique - BCCA
Raam Unique - FSC