Presentatie

Al meer dan dertig jaar staat timmerbedrijf Raam Unique voor u klaar voor de realisatie van al uw werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in zowel op maat gemaakte als in standaardmaten uitgevoerde producten. Onze vakkundige timmermannen helpen u graag bij de keuze van het product dat het beste aansluit bij uw behoeftes.
We begeleiden u bij elke stap van uw project. Of het nou gaat om de juiste materiaalkeuze of de installatie, u kunt gedurende het traject altijd bij ons terecht voor professioneel advies. Onze producten zijn ontworpen met oog op functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Zo leveren we een bijdrage aan een comfortabel huis waar het prettig wonen is.
Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team is van maandag tot en met zaterdag zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak te maken om uw geplande werkzaamheden nader te bespreken.
Raam Unique, uw vakkundige timmerexpert te Genk.

Producten

Raam Unique - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Raam Unique - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Raam Unique - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.

Referenties

Raam Unique - Houten ramen

Houten ramen

Raam Unique - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

Raam Unique - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Raam Unique - PVC Deuren

PVC Deuren

Raam Unique - PVC raam

PVC raam

Raam Unique - Aluminium raam

Aluminium raam

Brochures

Toegang

Certifications

Raam Unique - cstc_wtcb
Raam Unique - Passive house institute
Raam Unique - Qualicoat
Raam Unique - CSTB
Raam Unique - BCCA
Raam Unique - FSC