Presentatie

Het veertig jaar geleden opgerichte timmerbedrijf Raam Unique is gespecialiseerd in de productie van algemeen en op maat gemaakt timmerwerk. Ons team gespecialiseerde timmermannen heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan en zet zijn jarenlange expertise in bij de realisatie van al uw werkzaamheden.
In onze showroom in Maasland kunt u onze collectie aan deuren, ramen en timmerwerk voor buitenshuis bekijken. U vindt er vast een product dat bij u past. Met ons eigentijds of klassiek uitgevoerd timmerwerk bieden wij ontwerpen die geschikt zijn voor elke ruimte. Daarbij hebben we de ambitie om het comfort in uw huis en leefomgeving te verbeteren. Onze unieke producten laten het vakmanschap zien dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch of per mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak maken met een van onze vakkundige timmerexperts. Graag ontvangen we u ook in onze werkplaats om uw geplande timmerwerkzaamheden nader te bespreken.
Raam Unique, uw vakkundige timmerman te Maasland.

Producten

Raam Unique Maasland - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Raam Unique Maasland - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Raam Unique Maasland - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.

Referenties

Raam Unique Maasland - Houten ramen

Houten ramen

Raam Unique Maasland - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

Raam Unique Maasland - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Raam Unique Maasland - PVC Deuren

PVC Deuren

Raam Unique Maasland - PVC raam

PVC raam

Raam Unique Maasland - Aluminium raam

Aluminium raam

Brochures

Toegang

Certifications

Raam Unique Maasland - cstc_wtcb
Raam Unique Maasland - Passive house institute
Raam Unique Maasland - Qualicoat
Raam Unique Maasland - CSTB
Raam Unique Maasland - BCCA
Raam Unique Maasland - FSC