Producten

RM Habitat - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
RM Habitat - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
RM Habitat - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
RM Habitat - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.
RM Habitat - Zonweringen

Zonweringen

Met de installatie van binnen zonweringen kunt u maximaal genieten van uw familie in volle intimiteit. Met een uitgebreide keuze aan designs en kleuren, bieden ze u meerdere lichtenvariaties en sferen; echte troeven voor de esthetiek van uw huis.

Referenties

RM Habitat - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

RM Habitat - PVC Deuren

PVC Deuren

RM Habitat - PVC Raam

PVC Raam

RM Habitat - Aluminium Raam

Aluminium Raam

RM Habitat - Houten Ramen

Houten Ramen

RM Habitat - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Toegang

Certifications

RM Habitat - cstc_wtcb
RM Habitat - Passive house institute
RM Habitat - Qualicoat
RM Habitat - CSTB
RM Habitat - BCCA
RM Habitat - FSC