Presentatie

Ramen en deuren nodig? Schrijnwerkerij Bauwens Renovatie Bvba staat tot uw dienst en begeleidt U tijdens uw bouw-of renovatieproject, van studie tot installatie.
Ongeacht de producten die U interesseren: deuren, ramen, veranda, … bij Bauwens Renovatie Bvba hebben we alles voorhanden om aan al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op of maak nu een afspraak met ons.

Bauwens Renovatie Bvba, uw expert schrijnwerker in Zulte.

Producten

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Screens

Screens

U wenst een eenvoudige en efficiënte zonwering die buiten wordt geplaatst? De installatie van screens is dan de beste oplossing. Naast het esthetische voordeel, door hun minimalistische kant, heeft u een uitgebreide keuze in kleuren en doorzichtigheid.
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - BSO

BSO

Zin om moderniteit en zonnewering te combineren? Door de installatie van BSO’s (orienteerbare- en zonwerende lamellen), kunt u de frisheid van uw huis behouden en U beschermen tegen nieuwsgierige blikken terwijl u de buitenkant van uw huis opwaardeert.

Referenties

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Houten ramen

Houten ramen

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Houten ramen Aluminium

Houten ramen Aluminium

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Schuiframen hout-aluminium

Schuiframen hout-aluminium

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - PVC Deuren

PVC Deuren

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - PVC raam

PVC raam

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Aluminium raam

Aluminium raam

Brochures

Toegang

Certifications

Bauwens Renovatie Bvba Zulte - cstc_wtcb
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Passive house institute
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - Qualicoat
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - CSTB
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - BCCA
Bauwens Renovatie Bvba Zulte - FSC