Producten

Ajk Sarl Marlenheim - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Ajk Sarl Marlenheim - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Ajk Sarl Marlenheim - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Ajk Sarl Marlenheim - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Ajk Sarl Marlenheim - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Ajk Sarl Marlenheim - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.

Referenties

Ajk Sarl Marlenheim - Schuiframen Hout-Aluminium

Schuiframen Hout-Aluminium

Ajk Sarl Marlenheim - Aluminium Raam

Aluminium Raam

Ajk Sarl Marlenheim - Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Ajk Sarl Marlenheim - PVC Deuren

PVC Deuren

Ajk Sarl Marlenheim - PVC Raam

PVC Raam

Ajk Sarl Marlenheim - Houten Ramen

Houten Ramen

Toegang

Certifications

Ajk Sarl Marlenheim - cstc_wtcb
Ajk Sarl Marlenheim - Passive house institute
Ajk Sarl Marlenheim - Qualicoat
Ajk Sarl Marlenheim - CSTB
Ajk Sarl Marlenheim - BCCA
Ajk Sarl Marlenheim - FSC