Presentatie

Timmerbedrijf Omnisolutions in Reet is een familiebedrijf. Ons team van vakkundige timmerlieden staat elke dag voor u klaar en helpt u bij de keuze van het product dat het beste bij u past.
Zijn uw ramen toe aan vervanging of plant u een verbouwing? Of bent u op zoek naar op maat gemaakt houtwerk voor uw huis? We begeleiden u graag bij de juiste materiaalkeuze en de uitvoering van uw renovatiewerkzaamheden. Onze experts denken met u mee en bieden u oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeftes.
Voor specifieke vragen of om de geplande werkzaamheden te bespreken kunt u van maandag t/m zaterdag contact met ons opnemen. Ons team is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Het is tevens mogelijk om online een afspraak te maken met een van onze timmermannen.
Omnisolutions in Reet, uw vakkundige timmerman.

Producten

Omnisolutions - Deuren

Deuren

Perfectioneer uw huis met één van onze voordeuren. Door hun veiligheid, thermische en akoestische prestaties te combineren, zullen ze een hoogwaardige troef zijn voor uw bouw of renovatie. PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium, maak uw keuze uit talrijke modellen.
Omnisolutions - Ramen

Ramen

Zin om uw huis te bekleden met kwaliteitsvolle ramen? Ontdek ons volledig gamma in PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium en bescherm veilig, thermisch en akoestisch duurzaam uw huis.
Omnisolutions - Schuiframen

Schuiframen

Zin in grote openingen naar buiten? Welke maat of stijl u ook wenst, al onze schuiframen zijn op maat gemaakt. Of het nu gaat om PVC, Aluminium, Hout of Hout-Aluminium, laat een stukje natuur binnen in uw huis.
Omnisolutions - Garagepoort

Garagepoort

Of het nu gaat om een kantel- of een sectionaalpoort, uw garagedeur moet vooral gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit combineren. Verkrijgbaar in een breed keuze van kleuren en afwerkingen, zodat ze altijd perfect bij de stijl van uw huis passen.
Omnisolutions - Luiken

Luiken

Of ze nu geplaatst zijn om een esthetische « final touch » toe te voegen aan uw huis of voor de veiligheid, er is zeker een model beschikbaar op de markt dat aan uw verwachtingen, uw wensen en uw budget zal voldoen.
Omnisolutions - Poorten

Poorten

Beveilig uw huis en bewaar uw intimiteit door een poort te installeren voor uw woning. Handmatig of gemotoriseerd? Schuifpoort of met een vleugel? Verschillende oplossingen zijn beschikbaar, aarzel niet om advies te vragen.
Omnisolutions - Zonweringen

Zonweringen

Met de installatie van binnen zonweringen kunt u maximaal genieten van uw familie in volle intimiteit. Met een uitgebreide keuze aan designs en kleuren, bieden ze u meerdere lichtenvariaties en sferen; echte troeven voor de esthetiek van uw huis.
Omnisolutions - Vliegenramen

Vliegenramen

In de zomer heeft men zin om de ramen groot te openen om van het mooie seizoen te genieten. Helaas, zijn ook de vliegen en allerlei soorten insecten terug. Ongeacht de afmetingen van uw ramen, de plaatsing van vliegenramen is de meest efficiënte en natuurlijke oplossing om de ongewenste beestjes buiten te houden

Brochures

Toegang

Certifications

Omnisolutions - cstc_wtcb
Omnisolutions - Qualicoat
Omnisolutions - CSTB
Omnisolutions - BCCA
Omnisolutions - FSC